Evropská soutěž mladých farmářů 2022

Úterý 12. 7. 2022,

S velkou radostí si vás dovoluji pozvat k účasti na Evropské soutěži mladých farmářů 2022, kterou již poosmé pořádá poslanecký klub Evropské lidové strany v Evropském parlamentu. Soutěž je součástí Evropského kongresu mladých farmářů a účastní se jí přes 300 farmářů z více než 20 zemí EU. Je mi ctí, že jsem se stala jednou z pěti europoslanců, kteří soutěž i kongres v Evropském parlamentu organizují.

Erich Vodňanský, statek Vodňanský

Erich Vodňanský, statek Vodňanský

Vyhlašuji tímto národní kolo Evropské soutěže mladých farmářů 2022. Partnery národního kola soutěže jsou Asociace soukromého zemědělství ČR a poslanec Karel Smetana, místopředseda Zemědělského výboru Poslanecké sněmovny ČR.

 

Podmínky účasti

Do soutěže se mohou zapojit zemědělci mladší 40 let, včetně účastníků minulého ročníku (mimo vítěze).

Uzávěrka přihlášek je ve středu 21. září 2022 ve 18:00. Přihlášky do soutěže zasílejte na e-mailovou adresu judit.zatloukalova@europarl.europa.eu.

Vítězný projekt bude reprezentovat Českou republiku na Evropském kongresu mladých farmářů, který se bude konat 7. prosince 2022 v Evropském parlamentu v Bruselu.

Cenou pro vítěze národního kola soutěže bude samozřejmě postup do evropského kola, natočení profesionálního videa prezentujícího vítěznou farmu pro účast v evropském kole soutěže a návštěva Kongresu mladých farmářů v Bruselu.

Ráda bych povzbudila všechny mladé farmáře i farmářky, aby se do projektu zapojili. Jde o jedinečnou příležitost setkání s dalšími mladými farmáři z EU, výměny zkušeností, získání inspirace a také možnost zviditelnit a rozvinout svoji vlastní činnost. Všechny potřebné informace najdete v přiložených dokumentech níže.

Těším se na další kolo spolupráce s mladými českými zemědělci.

Michaela Šojdrová


Dokumenty:

Přihláška do soutěže

Pravidla soutěže


Chcete vědět aktuality z mého působení v Evropském parlamentu i v Česku?

Poslanecký klub ELS
Evropský parlament
KDU-ČSL

Michaela Šojdrová, © 2024 · Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů | RSS kanál | Změnit nastavení cookies

Hexadesign