Informační bulletin M.Šojdrové "Doma v Evropě" 2016/Březen

Pátek 8. 4. 2016,

Aktuální informační bulletin poslankyně Evropského parlamentu Michaely Šojdrové reflektuje teroristické útoky v Bruselu i uzavřenou dohodu EU - Turecko. Dozvíte s v něm něco blíže o tématu výuky o migraci, můžete si přečíst i článek o propagandě v současném internetovém světě či o benefiční akci "Kroměříž bez hranic". Na závěr je pro vás připraven i malý jarní kvíz.

Vážení čtenáři,

stejně jako vy si i já přeji, aby Evropa byla bezpečným domovem. Po útocích v Bruselu jsem dostala desítky sms, ve kterých jste vyjádřili svoji starost a také povzbuzení. Bylo to důležité pro mne, pro mé kolegy, asistenty a také pro moji práci. Cítila jsem, že když jde o život, dokážeme překonat mnohé bariéry. Vnímám také mnohem silnější odhodlání bránit naše společné hodnoty a bezpečí. Dokážeme se poučit a jaké budou naše konkrétní reakce? To ukáží nejbližší dny.

Michaela Šojdrová

Mé aktivity můžete průběžně sledovat kromě webu www.sojdrova.cz též na sociálních sítích: facebook.com/michaela.sojdrova a twitter.com/msojdrova či na blogu http://sojdrova.blog.respekt.cz/

Dosud vydané bulletiny si můžete přečíst zde.


Dokumenty:

Doma v Evropě 2016/Březen


Chcete vědět aktuality z mého působení v Evropském parlamentu i v Česku?

Poslanecký klub ELS
Evropský parlament
KDU-ČSL

Michaela Šojdrová, © 2024 · Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů | RSS kanál | Změnit nastavení cookies

Hexadesign