Informační bulletin M.Šojdrové "Doma v Evropě" 2016/Duben

Pondělí 9. 5. 2016,

Aktuální informační bulletin poslankyně Evropského parlamentu Michaely Šojdrové například upozorňuje na úskalí návrhu revize evropské směrnice o vysílání pracovníků v rámci poskytování služeb a informuje o vybraných bodech projednávaných parlamentem v měsíci dubnu. Doma v Evropě 2016 / Duben

 

Do budoucnosti se dívám s nadějí, která vyrůstá z pevných kořenů

Na naše kořeny jsme si vzpomněli i 10. dubna na Velehradě. Návrat ke kořenům je lékem i pro Evropskou unii, která se nachází v nejhlubší krizi za šedesát let své existence. Bez návratu k nim nepřežije a křesťanští demokraté vědí, kde tyto kořeny jsou.

Každodenní činnost v Evropském parlamentu klade velké nároky na pevné hodnotové zakotvení. Denně se rozhoduji a vyjadřuji k opatřením, která se dotýkají lidské důstojnosti, svobody a spravedlnosti. Otevřeně podporuji ta, která pomáhají zlepšit postavení rodičů pečujících o děti.

Vždy zdůrazňuji nezastupitelnou roli ženy – matky a potřebu chránit mateřství, stejně jako nezastupitelnou roli rodiny pro zdravý vývoj člověka i společnosti. Myslím, že naše křesťanské kořeny by měly být vidět na tom, jaké ovoce přinášíme.  Jako věřící vyznávám a hájím křesťanské hodnoty na domácí i na evropské půdě, neboť je považuji za skutečné kořeny naší civilizace a našeho lidství.

Michaela Šojdrová

Doma v Evropě 2016 / Duben

Mé aktivity můžete průběžně sledovat kromě webu www.sojdrova.cz též na sociálních sítích: facebook.com/michaela.sojdrova a twitter.com/msojdrova či na blogu http://sojdrova.blog.respekt.cz/

Dosud vydané bulletiny si můžete přečíst zde.


Dokumenty:

Doma v Evropě 2016/Duben


Chcete vědět aktuality z mého působení v Evropském parlamentu i v Česku?

Poslanecký klub ELS
Evropský parlament
KDU-ČSL

Michaela Šojdrová, © 2024 · Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů | RSS kanál | Změnit nastavení cookies

Hexadesign