Šojdrová otevřela v Kroměříži poslaneckou kancelář

Pátek 16. 10. 2015,

V pátek 16. října otevřela poslankyně Evropského parlamentu Michaela Šojdrová za přítomnosti pozvaných hostů, přátel a příznivců svoji novou regionální kancelář v Kroměříži.

„Moje přítomnost v České republice i v regionu je podřízena práci a časovému harmonogramu Evropského parlamentu. Mívám setkání s občany v celé zemi a cítím tak určitý dluh tady doma v Kroměříži. Proto jsem se rozhodla zde zřídit nejen kancelář, ale i zahájit další aktivity ve spolupráci se školami a s vedením města. V příštím roce plánuji několik setkání s občany například u příležitosti Kroměříže bez hranic v měsíci březnu a zářijového Dne jazyků," uvedla europoslankyně.

Samotná kancelář bude sloužit k setkávání s odbornou veřejností a občany. Kontaktní osobou pro domluvení schůzky s europoslankyní je pracovník okresní kanceláře KDU-ČSL Michal Řezáč.

„Kontakty samozřejmě naleznete na mých webových stránkách nebo na stránkách krajské organizace KDU-ČSL ve Zlíně. Mé aktivity pak můžete průběžně sledovat i na sociálních sítích či v pravidelném informačním bulletinu, který vydávám,“ upřesnila Michaela Šojdrová.

Kancelář je umístěna na adrese Riegrovo náměstí 132, Kroměříž. Kontaktní telefon na Michala Řezáče: 739 380 937, e-mail: ok.kromeriz@kdu.cz.


Chcete vědět aktuality z mého působení v Evropském parlamentu i v Česku?

Poslanecký klub ELS
Evropský parlament
KDU-ČSL

Michaela Šojdrová, © 2024 · Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů | RSS kanál | Změnit nastavení cookies

Hexadesign