Statečné ženy

Neděle 12. 12. 2021,

Ráda bych Vám přestavila ženy, se kterýma mě spojuje zkušenost, radost, dlouholetá práce a především hodnoty.   Pandemie zastavila moje cesty do Bruselu a umožnila mi zrealizovat projekt, kterým jsem již dlouho nosila v hlavě. Inspirativní zápisník s ilustracemi a citáty je sice neprodejný, ale  budeme ho rozdávat na akcích a setkáních a najdete ho všude tam, kde jsou ony. 

Statečné ženy jsou často v pozadí, neřídí schůze, nejsou na prvních stránkách časopisů a nechodí si na Hrad pro vyznamenání, i když by si ho za statečnost zasloužily.

Znám jejich práci, jejich osudy, jejich smutky i radosti. Spojuje nás zkušenost. Vím, že jsou kdykoli připravené přijít s nápadem a pomoci druhým. I mně osobně mnohokrát pomohly konkrétním činem, radou, nebo „jen“ tím, že jsou příkladem obětavé lásky, která všem kolem svítí na cestu. Jako svíce, která se sama spaluje, aby ostatní mohli jít dál.

Vím, že myslí na svoji rodinu, dobře vykonávají svoji profesi, ale chápou i širší souvislosti, a proto se angažují v politice. V tomto prostředí jsem je vlastně všechny poznala, a i díky nim jsem dnes poslankyní Evropského parlamentu.


Chcete vědět aktuality z mého působení v Evropském parlamentu i v Česku?

Poslanecký klub ELS
Evropský parlament
KDU-ČSL

Michaela Šojdrová, © 2024 · Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů | RSS kanál | Změnit nastavení cookies

Hexadesign